fbpx

over ons

jongerenkunstgroep

ELEMENT maakt creatief en jeugdig plezier. Sinds 2006 verkennen we theater en andere kunstvormen door vooral veel zelf te doen.

We zetten eigen projecten op poten of gaan aan de slag met ideeën van anderen. Jongeren zijn de kunstwerken, de artiesten, de schrijvers, de bouwers. Een leeftijdsgrens hebben we niet, maar het hart van ELEMENT zijn jongeren van 16 tot 30.

E-Team

Ieder jaar staat er een nieuwe ploeg klaar om ELEMENT te ondersteunen. Het E-Team is het bestuur en vergadert maandelijks over projecten, workshops en evenementen.

In 2023-2024 voeren (van links naar rechts) Jelle, Jonas, Sander, Silke, Tina, RanyVicky het bewind.

vrienden

We vinden het geweldig dat we zoveel mensen bereiken met onze projecten en creaties. We dragen onze ereleden een warm hart toe:

Hans Bonte, Johan Serkeyn, Moad El Boudaati, Benjamin Goyvaerts, familie De Brabanter-Bas, familie Goyvaerts-Zimmer, Justine Mollaert, Jonathan Goyvaerts, Dominique De Brabanter, Sarah De Graef, Jan Goyvaerts, familie Vancampenhout-Vanderhaegen, Hannes Wielant, Sam Collart, Erik Van Stappen, Eric Van Campenhout, Thomas Goyvaerts, Annelies Vereecke, An Hamers en Almira Dewit.

engagement

We dragen ons engagement uit ter bevordering van de vrijetijdsparticipatie van personen in armoede. Hiervoor werken we samen met de dienst Zorg en Welzijn van Vilvoorde. We bieden een korting aan voor mensen met de Vilvoordse Vrijetijdspas.

We organiseren onze projecten met de steun van het stadsbestuur van Vilvoorde.

(W)armkracht is een trouwe bezoeker van onze voorstellingen. Ze bestrijden armoede in Vilvoorde en omstreken. Bij hen zijn armen aan het woord. We nodigen hen dan ook graag uit aan een verminderd tarief.

pers