fbpx

krijsen en gillen

GEGEVENS

vrijdag 16 mei 2014 om 20u
zaterdag 17 mei 2014 om 20u
zondag 18 mei 2014 om 15u
CC Het Bolwerk, Vilvoorde
tickets: €7 (VVK) – €8,5 (Kassa)
ca. 300 toeschouwers

VERHAAL

Een klein Vlaams industriestadje aan het einde van de 19e eeuw. Door een brutale moord wordt de hele gemeenschap er bruusk op stelten gezet. De dreigende aanwezigheid van een onbekende moordenaar in hun midden werpt een donkere schaduw over de dagdagelijkse beslommeringen van de stedelingen. Wanneer niet veel later nog een dode valt, nemen de paniek en de onderlinge achterdocht nog meer toe.
Wie kunnen ze nog vertrouwen? Heeft de moordenaar het ook op anderen gemunt? Wie is er verdacht en moet worden uitgeschakeld? Verblind door paniek nemen de bewoners niet altijd de juiste beslissingen en kan de moordenaar ongestoord zijn gang blijven gaan, met alle rampzalige gevolgen van dien … Slagen ze er toch op tijd in om zijn gruwelijke optreden een halt toe te roepen of is dit stadje letterlijk ten dode opgeschreven?

Krijsen & Gillen is een raadselachtig en duister toneelstuk met de juiste dosis zwarte humor, spannend tot op de laatste seconde van de ontknoping!

MEDEWERKERS

Script en regie: Annelies Vereecke en Sam Vancampenhout
Productiehoofd: Almira Dewit

Met Jonne Bertels, Femke Booij, Joren Clauwaert, Sam Collart, Valerie De Brabanter, Laura De Lange, Jelle De Smet, Sarah Evans, Jason Fonteyn, Margot Geeraerts, Thomas Goyvaerts, An Hamers, Ulrike Küchler, Sara Lembrechts, Joël-Francois Ndombe, Tim Steyaert, Yasmin Van der Heyden, Fien Van Steenbergen, Nico Verdikt en Hannes Wielant

Techniek: Julien De Brabanter, Tom Puttemans en Kilian Groslot

FOTO'S