Meespelen in een toneelstuk? Je eigen kunstzinnige idee voorstellen? Interesse in decorbouw?

jkg ELEMENT verwelkomt het hele jaar door gemotiveerde mensen die jong zijn van hart en goesting hebben om creatief bezig te zijn.

Om mee te spelen in een toneelstuk …

Voor wie nog nooit bij ELEMENT heeft geacteerd, organiseren we ieder jaar in september enkele ontmoetingsmomenten. Hou onze Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven! Je kan ook inschrijven op de nieuwsbrief om de uitnodiging rechtstreeks in je mailbox te ontvangen. Onze repetities gaan telkens door op donderdagavond, behalve tijdens de schoolvakanties. We repeteren meestal van oktober tot en met de voorstellingen in mei.

Heb je wel al eens bij ELEMENT meegespeeld, dan ben je een doorstromer. Je komt dan in aanmerking om mee te spelen in de herfstproducties, waar we gewoonlijk een kleinere cast verzamelen. Volg dan het nieuws over de projecten die we organiseren, en laat weten aan de regisseur dat je interesse hebt om mee te spelen.

Om zelf een project voor te stellen …

Heb je een toneelstuk geschreven, wil je een poëzie-avond organiseren of ben je keihard bezig met muziek, dan luistert het E-Team graag naar je voorstel! We vergaderen één keer per maand: nodig jezelf uit via info@jkg-element.be en kom ons overtuigen van je creativiteit. We bieden graag een platform aan voor kunstzinnige experimenten!

Om betrokken te zijn achter de schermen …

ELEMENT is niets waard zonder haar bestuurders, techniekers, toneelmeesters en andere helpers. Ook als je niet op de planken wil staan, stellen we je engagement op prijs! Vertel ons over jouw talenten via info@jkg-element.be.

Om gewoon eens een kijkje te nemen …

Impro-avonden zijn gezellig, grappig en gratis! Op regelmatige basis organiseren we op donderdagavond een uurtje impro, waarbij zowel toeschouwers als spelers welkom zijn. Meer info? Klik hier! Je bent uiteraard ook welkom op al onze voorstellingen en andere evenementen. Hopelijk tot gauw!